Nieuws

Nog geen foto?
Neem contact op met de webredactie om een foto toe te voegen!

Tijd voor een bakkie

Het is weer hoog tijd voor het volgende Kampen Marketing Koffiemomentje. Op 7 mei ben je van harte welkom van 9 tot 10 in koffie- en theeschenkerij De Eenhoorn. Om nieuwe contacten op te doen, bij te praten over citymarketing zaken en de zomer vrolijk te starten.Kun je 7 mei niet? Dan ben je ook welkom op een van de volgende koffiemomentjes, bijvoorbeeld op 4 juni of 2 juli.Kijk voor meer netwerkbijeenkomsten (zoals de Tweede Ondernemersraad op 4 juni) op de Zakelijke Agenda, die te vinden is op de website www.bedrijveninkampen.nl.
Lees verder

Website voor ondernemers

Bedrijveninkampen.nl is online!

Website voor ondernemers

De afgelopen maanden is er door het campagneteam hard gewerkt aan een nieuwe website voor ondernemers uit de gemeente Kampen. De website www.bedrijveninkampen.nl laat toekomstige ondernemers zien dat Kampen veel te bieden heeft en geeft gevestigde ondernemers handige informatie. Je vindt er als ondernemer informatie over de verschillende bedrijventerreinen, ondernemersverenigingen, vestigingsmogelijkheden, zakelijke evenementen en de gegevens van diverse contactpersonen.Momenteel wordt er op de website al veel informatie gepresenteerd maar daar kan natuurlijk altijd meer bij. Bedrijveninkampen.nl is een website voor en door ondernemers. Mis je bepaalde informatie, laat het ons weten, dan voegen we dat toe. Organiseer je een evenement, meld dit evenement dan eenvoudig en snel aan op de zakelijke agenda. Evenement aanmelden Heb je zakelijk nieuws om te delen? Ook nieuwsitems en persberichten zijn makkelijk te uploaden via deze link. https://bedrijveninkampen.nl/nl/nieuws/nieuws-aanmelden.html De website biedt ook ondernemersverenigingen en netwerkorganisaties de mogelijkheid om evenementen in de agenda te plaatsen en nieuws te delen.Het Kampen Marketing campagneteam staat klaar voor ondernemers. Graag delen we nog wat handige promotietips waarmee je jouw onderneming, organisatie of vereniging via Kampen Marketing onder de aandacht kunt brengen bij een groot publiek.
Lees verder

Ondernemersraad Kampen stak 5 maart met discussie thermometer in lokale economie

Verslag eerste Ondernemersraad Kampen

Ondernemersraad Kampen stak 5 maart met discussie thermometer in lokale economie

Ondernemers uit de gemeente Kampen staken onlangs gezamenlijk de thermometer in de lokale economie. De vraag die centraal stond is: Wat moet er in Kampen gebeuren om ervoor te zorgen dat u met uw bedrijf in de gemeente Kampen blijft? De antwoorden worden niet alleen gebruikt voor het actieplan van Kampen Marketing. Ook worden ze ter advies meegegeven aan de politieke partijen die na de verkiezingen op 21 maart een coalitie gaan vormen.
Lees verder

Geef uw medewerkers een Kampen Kado bon

“I’m dreaming of a white Christmas...”Dat zong Bing Crosby jaren geleden al en het verhaal gaat, dat hij deze hit schreef op een tropisch warme dag in Californië. Misschien heeft u nu een vergelijkbaar gevoel, want Kerst 2018 lijkt nog ver weg.Aan de andere kant: veel kerstpakketten worden rond de zomer al besteld en daarom wijzen we u nu graag op een alternatief waarmee u: In 5 minuten klaar bent met het regelen Uw medewerkers zelf laat kiezen De economie van Kampen steunt Onze tip: geef uw medewerkers Kampen Kado bonnen!Deze bonnen hebben elk een waarde van € 10,- en kunnen worden verzilverd bij zo’n 50 zaken in de binnenstad van Kampen.Meer info? Kijk op www.kampenkado.nl of bel Roeland Tameling via 06-17453490.Direct bestellen? Stuur een mailtje naar r.tameling@kampenmarketing.nl met daarin het aantal bonnen dat u wilt ontvangen en uw contactgegevens.
Lees verder

Jaarverslag Kampen Marketing 2017

De stichting Kampen Marketing heeft de resultaten over het afgelopen jaar bekend gemaakt en gepresenteerd aan o.a. het stichtingsbestuur en aan het College van B&W van de Gemeente Kampen. Enkele opvallende punten uit het Jaarverslag 2017: Meer dan 400 relaties zijn bij elkaar gebracht tijdens verschillende bijeenkomsten Het bereik van de website stad.kampen.nl is met 25% gestegen ten opzichte van 2016 Kampen Marketing bereikte 247.409 Facebookers per maand, met een piek in juni (Hanzedagen)
Lees verder
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp