Ben jij met jouw bedrijf actief op social media?

Wij ook. Heb je ons al gevonden?


Twitter

@kampenmarketing voor updates met betrekking tot de Marketing over Kampen. Dat spreekt voor zich.

@kampentouristinfo voor tweets die interessant zijn voor de bezoekers van Kampen en omgeving. We zoeken iedere dag op #visitkampen. Dus tweet je iets wat interessant is voor de bezoeker van onze gemeente? Gebruik dan die hashtag. Weten wij wat we er mee kunnen doen.


Instagram


@visitkampen. Kampen in prachtige beelden. Gemaakt door instagrammers die de hashtag #visitkampen of @visitkampen taggen in hun bericht. Wat is Kampen en omgeving toch fotogeniek! En dat hopen we zo met elkaar te laten zien aan iedereen.


Facebook


Kampen Marketing Facebookpagina voor updates met betrekking tot de marketing over Kampen. En ook vind je hier de evenementen die er georganiseerd worden door Kampen Marketing. Zoals het maandelijkse Kampen Marketing Koffiemoment bij de Eenhoorn, en de Ondernemersraad, Eventacademy en zo meer.

Hanzestad Kampen voor de Kampenaar. Deze Facebookpagina is er voor de inwoners. We laten hier zien hoe mooi Kampen is. En natuurlijk wat er allemaal te doen is aan evenementen. Groot en klein. Organiseer je een evenement? Maak dan Hanzestad Kampen mede-organisator van jouw evenement. Dan sta je direct in de lijst met evenementen in Kampen. Handig! Speciaal voor evenementenorganisatoren schreven we deze promotietips op.

Kampen Tourist Info voor de bezoeker. Deze bezoeker komt ook uit Kampen. Ook hier mooie plaatjes van Kampen en de bijzondere evenementen. Maar uiteraard ook tips voor een overnachting, restaurant of leuke winkel. √Čn laten we regelmatig zien hoe een bezoek aan Kampen ook gecombineerd kan worden met een andere bestemming. Slim he?